Izleti z ladjo po slovenski obali

Med mnogimi potmi, ki jih je gusarska ladja Svetko že preplula, smo za vas izbrali tri najbolj povpraševane in obiskane izlete. Glede na pozitivne odzive naših potnikov, ki se k nam vedno znova  z veseljem vračajo, smo za vas pripravili kratko predstavitev posameznega izleta. Izbiro pa prepuščamo vam!

Panoramska vožnja – od Portoroža do Izole ali Pirana

Vozni program:

  • Trajanje izleta: približno 4 ure
  • Posebnosti: redni individualni izlet, julij in avgust: vsak dan ob 10:00; marec, april, maj, junij, september in oktober vsak dan ob 10:00
  • Cena: otroci do 3. leta brezplačno, do 12 let 30% popusta, odrasli 25€

Od pomladi do jeseni vas vabimo na panoramsko vožnjo. Plovba iz Potoroža traja eno uro do Izole ali dobre pol ure do Pirana. Ob kozarcu belega vina ali brezalkoholne pijače, kar je vključeno v ceno, začnemo potovanje. V Izoli oziroma Piranu imamo dve uri postanka. V tem času si lahko ogledate starodavno mesto. Tisti bolj željni akcije se lahko v tem času prepustite vodnim užitkom ob kopanju v morju. Spet tretji si lahko v tem času privoščite okusno kosilo, saj dobrih restavracij v bližini ne manjka. Po dveh urah se spet vkrcate na ladjo Svetko in pot nadaljujemo proti domačemu pristanu v Portorožu, kjer izlet tudi zaključimo.

vino
izola

Panoramska vožnja s piknikom na ladji Svetko

Vozni program:

  • Trajanje izleta: od 3 do 5 ur
  • Posebnosti: za večje skupine, po predhodnem dogovoru s kapitanom
  • Cena: po dogovoru s kapitanom ob rezervaciji

V tem paketu vas prav tako vabimo na gusarsko ladjo Svetko, kjer si obalo lahko ogledate iz 300 metrske razdalje. Mimo Pirana se peljemo proti Izoli in Kopru. Na ladji vam postrežemo s kosilom (catering). O meniju se dogovorite ob rezervaciji izleta. Pot nadaljujemo mimo Strunjana, naprej proti Piranu, kjer lahko naredimo postanek za ogled starega pristaniškega mesta. Toplo priporočamo ogled! Izlet zaključimo v Portorožu, na pomolu, kjer smo ga začeli.

piran
izola

Nočna panoramska vožnja

Vozni program:

  • Trajanje izleta: do 2 uri
  • Posebnosti: za večje skupine, po predhodnem dogovoru s kapitanom
  • Cena za leto 2023: 25 €
nocna_pomol

Ostali izleti – za šole, službene kolektive in ostale skupine

Večjim skupinam nudimo izlete po vaši želji, saj je plovno območje gusarske ladje Svetko vse slovensko morje, lepih kotičkov, ki niso zajeti v naš standardni program pa je še veliko. O podrobnostih, načrtovanju in rezervaciji se po telefonu dogovorite individualno s kapitanom. Deležni boste prijetnih presenečenj ob ugodnih aranžmajih!

Pridržujemo si pravico, da v primeru neugodnih in za varnost potnikov neugodnih vremenskih razmer plovbo odpovemo.

vlcsnap-error176